Midler til laget? Messefondet til Hjelpemiddelmessen Vestlandet utlyser midler

Styret i Hjelpemiddelmessen Vestlandet ønsker å samarbeide med SAFO Sørvest bl.a om muligheter for å søke om midler fra Messefondet.
19. april 2017

Vedlagt utdrag fra statuttene:

4." Det er kun realistiske planlagte og eller igangsatte prosjekt som fremmer funksjonshemmedes livs kvalitet, og som er framsatt av et Lag, Organisasjon eller Institusjon som kan være mottaker av disse midler.

5.Midlene kan ikke tildeles enkeltpersoner.

6.Prosjektet skal ha tilknytning i Hordaland og eller Sogn og Fjordane Fylke, og skal fremme funksjonshemmede livs kvalitet.

7.Prosjektet må framlegge prosjektplaner, prosjektbudsjett. Det må være minst to ansvarlige personer som har tilknytning til laget, organisasjonen eller institusjonen. Det må også fremlegges siste års godkjente regnskap fra laget, organisasjonen eller institusjonen. Andre organisasjonsformer kan vurderes for søkere."

 

For mer info sjekk ut nettsidene til hjelpemiddelmessen:
http://www.hjelpemiddelmessen.no/

 

Flere nyheter
 • Sommarferi
  29. juni 2018
 • Høstferie
  09. oktober 2017
  Denne veka (veke 41) er det haustferie i Bergen. Arild Birkenes tar ferie og er på plass igjen 16.10.17, mens Anette Tranøy jobbe. Anette kjem i utgangspungtet til å ta heimekontor, men kan komma på kontoret dersom det skulle vær behov for det. Er ellers tilgjengelig på mail og tlf :)
 • Åpent folkemøte før stortingsvalget 2017 (Hordaland)
  29. august 2017
   I anledning Stortingsvalget inviterer FFO-Hordaland, FFO Bergen og SAFO Sørvest til åpent Folkemøte.
 • Åpent folkemøte før Stortingsvalget 2017 (Rogaland)
  29. august 2017
  I anledning Stortingsvalget inviterer FFO-Rogaland og SAFO sørVest til åpent Folkemøte
 • Opning av nye Bergen Lufthavn Flesland 17.08.17
  22. august 2017


  Torsdag 17. august åpnet nye Bergen lufthavn Flesland. Her ønskes reisende velkommen til en romslig og oversiktlig terminal, med et bredere utvalg av restauranter og butikker. Den spiltter nye flyterminalen vil kunne tilby alle passasjerer en betydelig forbedret reiseopplevelse.
 • Valgfest 2017
  14. august 2017
  Bergensavisen, Bergens Tidende og NRK Hordaland inviterer til Valgfest på Festplassen i Bergen tirsdag 15. august, en måned før stortingsvalget.
Flere artikler