Velkommen til Mountain Rally rullestol 2017

Bruker du rullestol? Kjenner du noen som bruker rullestol? Eller ønsker du bare å prøve en rullestol eller et terrengkjøretøy? Da bør du/dere ta en tur til Haglebu Fjellstue, Eggedal 28.juni 2017!
03. april 2017

Det vil nok gå både på tre og fire hjul i svingen, når årets store begivenhet, Mountain Rally rullestol går av stabelen. Her kan funksjonsfriske og funksjonshemmede teste hjulene sammen og ha det gøy. Det blir aktiviterer for både små og store, gående og rullende - alle er velkommen.

Vi har invitert norske og svenske leverandører av hjelpemidler for bevegelseshemmede til Haglebu denne dagen. Her blir det anledning til å teste ut et stort utvalg av produkter.

Richard "Mr. Mustang" og Lille Gul fra filmen "Børning" kommer! Hanne Sørvaag Trio kommer! Ordføreren kommer! Og kanskje kommer Kongen... Kommer du?

Aktiv fjellferie for alle
Mountain Rally rullestol er et arrangement i samarbeid mellom Haglebu Fjellstue og Håptimistforeningen. Vi ønsker at alle skal ha muligheten til å få oppleve fjellet - uansett funksjonsnivå. Det er gratis å delta og ingen påmelding er nødvendig. Kun transport*, mat og overnatting må bekostes av den enkelte.

Kontakt Haglebu Fjellstue for ev. overnattingsmuligheter. Det kan være lurt å være tidlig ute!

Haglebu ligger i Eggedal, 111 km fra Drammen, 150 km fra Larvik, 130 km fra Oslo og 50 km fra Gol.

www.haglebu.no

Tlf.: 32 71 33 50 / 913 54 005 e-post: post@haglebu.no
www.haptimistforeningen.com

Flere nyheter
 • Sommarferi
  29. juni 2018
 • Høstferie
  09. oktober 2017
  Denne veka (veke 41) er det haustferie i Bergen. Arild Birkenes tar ferie og er på plass igjen 16.10.17, mens Anette Tranøy jobbe. Anette kjem i utgangspungtet til å ta heimekontor, men kan komma på kontoret dersom det skulle vær behov for det. Er ellers tilgjengelig på mail og tlf :)
 • Åpent folkemøte før stortingsvalget 2017 (Hordaland)
  29. august 2017
   I anledning Stortingsvalget inviterer FFO-Hordaland, FFO Bergen og SAFO Sørvest til åpent Folkemøte.
 • Åpent folkemøte før Stortingsvalget 2017 (Rogaland)
  29. august 2017
  I anledning Stortingsvalget inviterer FFO-Rogaland og SAFO sørVest til åpent Folkemøte
 • Opning av nye Bergen Lufthavn Flesland 17.08.17
  22. august 2017


  Torsdag 17. august åpnet nye Bergen lufthavn Flesland. Her ønskes reisende velkommen til en romslig og oversiktlig terminal, med et bredere utvalg av restauranter og butikker. Den spiltter nye flyterminalen vil kunne tilby alle passasjerer en betydelig forbedret reiseopplevelse.
 • Valgfest 2017
  14. august 2017
  Bergensavisen, Bergens Tidende og NRK Hordaland inviterer til Valgfest på Festplassen i Bergen tirsdag 15. august, en måned før stortingsvalget.
Flere artikler